Vinn kompakt kamera med super oppløsning

Her kan du vinne en Canon Digital Ixus 70, et lommekamera på 7,1 megapiksler.

Vinn kompakt kamera med super oppløsning
Bilde:

Canon tilbyr en forholdsvis stort utvalg lommekameraer. Digital Ixus 70 er blant de lekreste i denne serien. Den forener avansert design med fremragende teknologi.

De beskjedne ytre målene gjør det enkelt å ha med seg kameraet overalt. Teknologien gjør det tilsvarende enkelt å fange øyeblikkene som plutselig oppstår.

Oppløsningen på stillbilder er på 7,1 megapiksler, og det er 3x optisk zoom. Det er innebygget blits, og en egen funksjon for å fjerne røde øyne. Innebygget ansiktsgjenkjenning av typen AF/AE/FE innebærer at kameraet automatisk merker at du tar bilder af folk, og velger de beste innstillingene for fokus, eksponering og blits.

For fotografering i mørke miljøer der man ikke kan bruke blits, kan man trykke på en egen knapp for å velge «film hastighet» tilsvarende IEO 1600 for likevel å få skarpe bilder.

Søk på nettet viser at prisen på Canon Digital Ixus 70 varierer kolossalt, fra rundt 1600 kroner til over 2000 kroner.

Du kan lese mer om ukens premier på denne siden på Canons norske nettsted.

For å vinne, må du svare på ti spørsmål om servere og relatert programvare. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Har du svart feil på ett eller flere spørsmål, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Denne konkurransen varer fram til klokka 11, fredag 16. november.

Du finner en oppdatert liste over hvem som vinner spørrekonkurransene våre i denne artikkelen: Sjekk vinnerne av konkurransene på digi.no. Det kan ta noen dager fra en konkurranse avsluttes til vinneren er varslet.


Servere og relatert programvare


Her er ti spørsmål om servere, og om noe systemvare.Les mer om: