Vinn kompakt kamera med WLAN og e-post

Her kan du vinne en Nikon Coolpix S50c: Det utveksler bilder over WLAN og kan selv sende e-post.

Vinn kompakt kamera med WLAN og e-post
Bilde:

Premien i ukens spørrekonkurranse er et kompakt kamera av typen Nikon Coolpix S50c. Salget av dette kameraet i Norge kommer i gang innen utgangen av mars.

Kameraet har mange avanserte funksjoner, i tillegg til Nikons erkjente optikk.

Innebygget trådløst nettverk (WLAN) innebærer at bilder kan sendes direkte til enhver annen PC i det trådløse datanettet.

Nikon har også opprettet en tjeneste, kalt Coolpix Connect, som lar brukere sende bilder per e-post straks de er tatt, bare man har tilgang til en WLAN-forbindelse til Internett.

Kameraet tilbyr 7,2 megapikslers oppløsning og et 38 til 114 millimeter 3x Nikkor zoom-objektiv.

Flere egenskaper bidrar til skarpe bilder: Lysfølsomheten går opptil ISO 1600. Det er en antiriste-funksjon (kalt «VR for «vibration reduction») som aktiveres med en egen knapp. Autofokusfunksjonen er innstilt på å prioritere ansikter. En «BSS» («Best Shot Selector») lar brukeren raskt plukke ut det beste bilde i en serie med samme motiv.

Skjermen er på tre tommer og har en innsynsvinkel på 160 grader: Det gjør det enklere å vise bilder til andre. De ytre målene på kameraet er 97,5 x 59 x 21 millimeter, og vekten uten batteri er 125 gram.

Nikon Coolpix S50c har i Norge en veiledende pris på 3390 kroner, inklusiv mva.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden fra Nikons norske nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IT-produkter og merkevarer. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Bill Gates-signert Vista og spesialtastatur, som gikk i uken 9. til 16. mars, og der premien var samlerobjektet Vista Signature Edition, og Logitechs mest avanserte Bluetooth Vista-tastatur DiNovo Edge, ble Norodd Hilsen, Skjåk.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 23. mars 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: