Vinn langtrekkende, mobilt bredbånd fra ICE

Her kan du vinne mobilt bredbånd fra ICE, inkludert modem og et halvt års abonnement.

Vinn langtrekkende, mobilt bredbånd fra ICE

Her kan du vinne mobilt bredbånd fra ICE, inkludert modem og et halvt års abonnement.

Nordisk Mobiltelefon vakte oppsikt i juni 2004 da de kunngjorde et alternativ til 3G-satsingen til Telenor og Netcom, att på til med bedre dekning i grisgrendte strøk. Selskapet kjøpte frekvensene til det gamle analoge mobilnettet NMT, og lovet å bruke dem til mobilt bredbånd. Tjenesten ICE – «I Communicate Everywhere» – ble lansert i juni i år.

    Les også:

ICE har to fordeler framfor alternativene fra Telenor og Netcom: Som regel er både hastigheten og dekningen bedre, særlig i grisgrendte strøk. Ofte vil du kunne bruke ICE på fjellet, også i områder der det ikke en gang er GSM. Hastigheten er opp til 2 Mbit/s.

Premien i denne ukens spørrekonkurranse består av et ICE-modem (av typen D-10) og et halvårsabonnement, med startavgift.

Modemet kobles til datamaskinens USB-port og kan derfor brukes av både bærbare og stasjonære PC-er. Det har et eget batteri, slik at det ikke tapper strøm fra PC-en. Den innebygde antennen kan ved behov suppleres med en ekstern antenne. Den eksterne antennen gir bedre dekning og hastighet.

Leverandøren advarer at hastigheten varierer etter blant annet avstand til radiostasjon og geografiske forhold.

Modemet kan brukes med Windows-drevne PC-er, enten Windows 2000 SP4 eller Windows XP SP2. Dimensjonene med batteri er 102 x 60 x 26 millimeter. Vekten er 55 gram uten batteri, og 123 gram med batteri.

I dag koster ICE mobilt bredbånd 995 kroner i startavgift, inkludert modem, og 399 kroner i månedlig abonnementsavgift. Premien i denne ukens konkurranse har følgelig en verdi på 3.389 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på nettstedet til Nordisk Mobiltelefon.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om internasjonale ledere innen IKT. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn et super-avansert trådløst headset, som gikk i uken 25. august til 1. september, ble Willem Van De Velde, Rørvik.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 8. september 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen