PREMIEQUIZ

Vinn Microsofts design-pakke for profesjonelle

Her kan du vinne den allsidige og moderne designpakken Microsoft Expression Studio.

8. juni 2007 - 11:13

Microsoft Expression Studio er en pakke som er først og fremst beregnet på profesjonelle designere, selv om den også egner seg for spesielt interesserte amatører: En av modulene, Expression Web, er i praksis arvtakeren etter Frontpage, en pakke for å lage websider.

Expression Studio omfatter fire moduler, som også vil komme i handelen som egne pakker. I tillegg til Expression Web, dreier det seg om:

  • Expression Media for å håndtere og vise videostrømmer og ulike videoformater. Modulen kan legge ut elementer i det nye formatet Silverlight, Microsofts utfordrer til Flash, som også kan kjøres på Linux og andre plattformer enn Windows.
  • Expression Design for å konvertere punktgrafikk til vektorgrafikk og for å lage og håndtere websider og brukergrensesnitt med komplisert og sammensatt grafikk.
  • Expression Blend er ifølge Microsoft en tidslinjestyrt verktøypakke for ulike typer animasjoner av grafiske elementer, for eksempel logoer, og en måte å få animasjon inn i brukergrensesnittet til websider og applikasjoner

Expression Studio brukes i tilknytning til Microsofts utviklerverktøy Visual Studio, som det finnes en gratis lettversjon av på selskapets nettsted.

Microsoft Norge har så vidt fått inn sine første eksemplarer av Expression Studio, og vinneren blir en av de første utenom leverandøren som får den her i landet. Prisen ventes å ligge noe i overkant av 4000 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden på Microsofts nettsted. Her er også forskjellige typer gratis opplæringstilbud for hver delmodul i pakken.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Microsoft. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Nokia 3G-mobil med optimal e-post, som gikk i uken 1. til 8. juni, og der premien var en Nokia E61i, ble Tord Færøy, Os.

Denne konkurransen varte til klokka 11, fredag 15. juni 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.