Vinn mobil DVD-spiller fra Philips

Philips PET710 er en allsidig mobil DVD-spiller med blant annet doble lyduttak og biladapter. Den er premien i vår spørrekonkurranse om 3G og bredbånd.

Philips PET710 er en allsidig mobil DVD-spiller med blant annet doble lyduttak og biladapter. Den er premien i vår spørrekonkurranse om 3G og bredbånd.

Mobile DVD-spillere gir tilgang til musikk, film og bilder. De appellerer til hyppig reisende, til ferierende, og til baksetepassasjerer i bil.

Philips-modellen PET710 som er premie i spørrekonkurransen nedenfor, er en kompakt enhet på 161 x 193 x 30 millimeter, som veier 800 gram.

Skjermen er på 7 tommer, og er av typen LCD TFT, med antireflekspolarisering. Den har en oppløsning på 480 ganger 234 punkter, og viser med andre ord breddeformat.

Det er innebygde høyttalere, og doble utganger til øretelefoner. Det er dessuten analog og digital lydutgang, samt analog videoutgang. Det oppladbare batteriet gir en spilletid på 2,5 timer. Spilleren leveres med adaptere til både strømnettet og til biluttak.

I tillegg til vanlige DVD-filmer og lyd-CD, kan enheten spille av DVD+RW, DVD+R, Video-CD, CD-R og CD-RW. Videoplater spilles av i både NTSC og PAL. Lyd kan spilles av i MP3-format, med bithastigheter fra 32 til 320 kb/s. Man kan også vise bilder i jpg-format.

Philips PET710 mobil DVD-spiller selges i Norge til priser fra rundt 2100 kroner og oppover. Les mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på leverandørens nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om 3G mobil og bredbånd. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Creatives mest avanserte webkamera, som gikk i uken 7. til 14. oktober, ble Anders Løwe, som studerer til mastergraden i informatikk.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 21. oktober 2005, og er nå avsluttet.Til toppen