Vinn mobil med kamera og blits

Test deg selv og bli med i trekningen om en Samsung SGH-X600 mobil med kamera og blits.

Test deg selv og bli med i trekningen om en Samsung SGH-X600 mobil med kamera og blits.

I IKT-bransjen forsvinner dagens aktører fort og ofte. Noen ganger er produkter nedlagt, mens oppkjøp og fusjoner også krever sine ofre. Her er ti spørsmål om produkter, teknologier og selskaper som har endret seg de siste årene.

Svarer du riktig, får du legge igjen epost-adressen din og være med i trekningen om en Samsung SGH-X600. Denne mobiltelefonen skiller seg fra resten av tilbudene i markedet på et viktig punkt. Mange tilbyr mobiler med kamera, men Samsung er alene om å ha blits. (Ligger som en ring rundt kameralinsen øverst til venstre på kameraet) Dette kommer godt med i mange situasjoner, for selv om digitalkamera lar deg ta bilder i halvmørket, blir ikke resultatet uten blits så imponerende.

Kameraet har VGA-oppløsning og 5x digital zoom. Du kan ta 15 bilder i en sekvens og se på resultatet på mobilens fargeskjerm med 65000 farger. Du kan også legge på blant annet rammer på bildene du har tatt.

X600 har ellers alt du kan forlange av en moderne mobiltelefon med Java, Java-spill, ringeprofiler, minne for 1000 telefonnummer og mye annet.

Her kan du lese mer om Samsung SGH-X600Hvem lever, hvem er døde og hvem har skiftet navn?Til toppen