Vinn «moderne kunst i mobilt format»

Samsung kombinerer kunst og funksjonalitet i denne avanserte mobilen som er premien i ukens spørrekonkurranse, om PC-er.

Samsung kombinerer kunst og funksjonalitet i denne avanserte mobilen som er premien i ukens spørrekonkurranse, om PC-er.

Samsung er så stolte av denne mobiltelefonen at de kaller den «moderne kunst i mobilt format», med sin «retro-teknisk-inspirerte utside i svart og sølv, og en matt, svart finish i åpen tilstand».

Klokken på utsiden vises på en rund OLED-skjerm, med 96 ganger 96 punkter og 65 000 farger. Utenom klokken viser den innkomne samtaler, eller det musikksporet som spilles i øyeblikket.

Når telefonen åpnes, vises den innvendige skjermen på 176 ganger 220 punkter og 262 000 farger.

Det innebygde kameraet er på 1,3 megapiksler. Det kan brukes til video og til stillbilder. Musikkspilleren tar formatene MP3, AAC og AAC+.

I tillegg til design, utmerker SGH-E760 seg med bevegelsesstyrte funksjoner.

Ved hjelp av små håndleddbevegelser kan man aktivere MP3-spiller, kamera og rytmer. Det skjer ved å trykke inn en knapp på siden av telefonen og så gjøre en håndleddbevegelse. Lytter man til musikk og vil hoppe til neste musikkspor, beveges håndleddet mot høyre. En bevegelse mot venstre gjør at det forrige sporet blir valgt.

Mobilen har ellers blant annet Bluetooth, e-postklient, USB-utgang, synkronisering mot Outlook, og 96,5 MB internminne for bilder, musikk og video.

En typisk pris i Norge for Samsung SGH-E760 er i underkant av 3200 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Samsungs norske nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om PC-er. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn aksesspunkt med innebygget filserver, som gikk i uken 10. til 17. mars, ble Tommy Holt som blant annet er med på å drive nettstedet norsk-rally.com.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 24. mars 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen