PREMIEQUIZ

Vinn MP3-spiller med direkte opptak fra CD

Her kan du vinne en elegant MP3-enhet som både kan spille av og ta opp musikk.

29. sep. 2006 - 10:59

Zen V Plus er en av de minste MP3-spillerne til Creative Labs, med en vekt på 43,6 gram, og ytre mål som en tynn fyrstikkeske: 43,5 x 67,5 x 15,9 millimeter. Versjonen med 4 GB lagring er premien i ukens spørrekonkurranse på digi.no.

Trass i de beskjedne ytre målene, er spilleren rik på funksjoner.

I tillegg til å spille musikk i alle slags formater (MP3, WMA, også med rettighetsstyring eller DRM, IMA ADPCM) og vise bilder (jpeg-format), har den klokke med alarm, samt avtalebok, oppgaveliste og kontaktliste, og innebygget FM-radio.

Fargeskjermen er på 1,5 tommer og har en oppløsning på 128 x 128 punkter.

Den leveres med kabel for tilknytning til andre lydkilder, slik at man kan gjøre direkte opptak fra for eksempel CD. En innebygget mikrofon gir enda en mulighet for opptak. Ved kopling til PC styres filoverføringer svært enkelt, fra PC-ens mus.

En typisk gatepris på Creative Zen V plus 4 GB vil være rundt 2100 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Creatives nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IBM. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn elegant USB-disk på 500 GB, der premien var en Iomega Value Line 500 GB, og som gikk i uken 22. til 29. september, ble Gunnar Helle, Florø.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 6. oktober 2006, og er nå avsluttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.