Vinn MP3-spiller med direkte opptak

Denne lille MP3-juvelen kan blant annet rippe rett fra en CD-spiller. Har du fulgt med i oppkjøp innen IT-bransjen, kan den bli din!

Denne lille MP3-juvelen kan blant annet rippe rett fra en CD-spiller. Har du fulgt med i oppkjøp innen IT-bransjen, kan den bli din!

Premien i ukas spørrekonkurranse på digi.no er en spesiell MP3-spiller fra koreanske MPIO. Merket distribueres i Norge av Itegra.

MPIO FG100 Boombox har en kapasitet på 512 MB, og skal kunne spille i 43 timer på ett stykk AA-batteri. Designet etterlikner store klassiske spillere, og har en stor og lettlest LCD-skjerm i flere farger. En egen sensor justerer lysstyrken etter omgivelsene.

En egenskap som skiller denne MPIO-modellen fra andre MP3-spillere i tilsvarende størrelse, er at den har innebygd en MP3-konverter, slik at du kan overføre musikk rett fra din CD-spiller.

Den samme egenskapen gjør at de kan bruke denne MP3-spilleren til å konvertere alt som går gjennom et standard stereoanlegg til digitale spor, også gamle LP-er.

Det kan også gjøres opptak direkte fra spillerens innebygde FM-radio, og fra en innebygget mikrofon.

Fra PC går overføringen over USB 2.0. Ifølge MPIO er deres tillempning av denne standarden svært raskt. Filene kommer i 40 Mb/s, slik at vanlige musikkspor overføres omtrent uten merkbar ventetid. Det er ikke nødvendig å installere spesiell programvare på PC-en.

FG100 Boombox håndterer formatene MP3, WMA og ASF, og skal være tilpasset WMA-rettighetsstyringssystemene til de fleste online musikkforretningene.

Med spilleren medfølger blant annet øretelefoner, halsbånd, bæreetui, armbånd, USB-kabel og kabel for direkte opptak fra CD-spiller.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra MPIOs nettsted.

For å vinne den, må du svare på ti spørsmål om hvem som har kjøpt hvem blant de store i IKT-bransjen de siste månedene. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn norsk juvel av en MP3-spiller, er Arnfinn Opdal som arbeider med IKT i politiet.

Ukens spørrekonkurranse varte til klokka 11, fredag 20. mai 2005, og er nå avsluttet.Til toppen