Vinn MP3-spiller med foto og radio

Creative Zen MicroPhoto lagrer 8 GB med musikk og bilder, og har FM-radio og taleopptak. Ukens konkurranse handler om IT-bedrifter og deres produkter.

Creative Zen MicroPhoto lagrer 8 GB med musikk og bilder, og har FM-radio og taleopptak. Ukens konkurranse handler om IT-bedrifter og deres produkter.

Creative Zen MicroPhoto er en kompakt MP3-spiller. Fargeskjermen på 1,5 tommer viser bilder i jpg-format, og har «slide show»-funksjon. Skjermen er av typen OLED og kan skues fra svært skrå vinkel.

Spilleren har videre en integrert FM-radio, samt opptak av både radio og tale.

Lagringskapasiteten er 8 GB. Det svarer til 2000 MP3-spor eller rundt 133 timer med musikk. Batteriene tål 15 timers avspilling før de må lades.

Betjeningen er svært enkel, med en oversiktelig meny. Under avspilling omgis spilleren av blått lys.

Trass i mangfoldet av funksjoner, er Zen MicroPhoto liten: Den veier 115 gram, og måler 51 ganger 83 ganger 17,2 millimeter.

Spilleren henter bilder og musikk fra en PC, og kravet til den er Windows XP SP1 eller høyere. Overføringen går over USB. Spilleren har USB 2.0, men godtar USB 1.1 på PC-en.

En typisk pris for Creative Zen MicroPhoto i Norge, er rundt 2300 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Creatives nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IT-bedrifter og varer de leverer. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Sony Ericssons Walkman-telefon, som gikk i uken 25. november til 2. desember, ble Torgeir Johansen som driver med brukerstøtte og databaseadministrasjon.

Vi har erfart at en håndfull lesere sender inn opptil flere tusen svar hver. Vi gjør derfor oppmerksom på at vi kontrollerer trekningen og bare godtar vinneren dersom vi er rimelig sikre på at vedkommende bare har sendt inn ett svar.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 9. desember 2005, og er nå avsluttet.Til toppen