Vinn MP3-spiller med harddisk og radio

Creative ZEN Micro er en svært allsidig MP3-spiller, med harddisk og radio. Kan du merkenavn inn personlig IT, kan den bli din.

Creative ZEN Micro er en svært allsidig MP3-spiller, med harddisk og radio. Kan du merkenavn inn personlig IT, kan den bli din.

Creative ZEN Micro er en MP3-spiller med 5 GB harddisk og en rekke tilleggsegenskaper. Leverandøren bruker denne skissen for å formidle noen av dem:

Creative er spesielt stolte av det touchpad-styrte grensesnittet som skal gjøre det enkelt å finne fram til lagrede musikkspor og legge opp spillelister. Musikk kan hentes fra en PC over USB 2.0, eller man kan gjøre opptak fra den innebygde FM-radioen.

Avtalebok, adresseliste og oppgaveliste forutsetter synkronisering mot Microsoft Outlook på PC-en.

En innebygget mikrofon lar deg gjøre talenotater eller andre direkte lydopptak.

Kapasiteten på 2500 musikkspor forutsetter at musikken lagres i 64 kb/s WMA-format (Windows Media-formatet). Holder du deg til MP3 i 128 kb/s, blir kapasiteten halvert. Men 1250 spor er også godt over tre døgn med kontinuerlig avspilling.

Prisen i Norge er oppgitt til 1899 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra Creatives nettsted.

For å vinne den, må du svare på ti spørsmål om merkevarenavn innen personlig IT. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn trådløst nettstyrt overvåkingskamera, er Bernt Haugen fra Stavanger. Han arbeider innen IT-support.

Ukens spørrekonkurranse skulle vare til klokka 11, fredag 6. mai 2005, og er nå avsluttet.Til toppen