Vinn Nokia 3G-mobil med optimal e-post

Her kan du vinne en Nokia E61i, en eksklusiv 3G-mobil optimalisert med tanke på e-post.

Vinn Nokia 3G-mobil med optimal e-post
Bilde:

Premien i ukens spørrekonkurranse på digi.no er en mobiltelefon av typen Nokia E61i. Dette er en mobil beregnet på profesjonelle brukere, med vekt på enkel mottak og redigering av e-post, inklusiv avanserte funksjoner for å håndtere vedlegg.

Datamottak ordnes i 3G, Edge eller GPRS, avhengig av dekningen. Telefoni mottas i quadband. Alternative trådløse tilknytninger er WLAN, Bluetooth og infrarød. Mobilen kan også koples til blant annet PC med USB 2.0.

Vedlegg til e-post leses og redigeres gjennom programvaren Quickoffice.

Det er også en pdf-leser og en applikasjon for å pakke opp ZIP-filer. Det er støtte for flere ordninger for push mail og for webmail. Kontakter og avtaler synkroniseres mot PC.

Det er fullt bokstavtastatur i tillegg til talltaster og det vanlige Nokia-grensesnittet med tastene «Navi» og «One Touch».

Trass i stor skjerm og fullverdig tastatur er de ytre målene beskjedne – 117 x 70 x 11,5 millimeter – og vekten er 150 gram.

Operativsystemet er Symbian 9.1, med tredje utgave av Nokias brukergrensesnitt S60.

Skjermen er på 240 x 320 punkter, med 16 millioner farger. Kameraet er på 2 megapiksler. Minnet er på opptil 60 MB.

Oppgitt standby-tid er 12 til 17 dager med GSM, taletid er fire til ni timer.

Gateprisen for Nokia E61i uten abonnement er rundt 3700 til 3900 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden på Nokias norske nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om internasjonale ledere innen IT og tele. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Pinnacles mest avanserte tv til PC, som gikk i ukene 18. mai til 1. juni, og der premien var en Pinnacle PCTV To Go Wireless HD, er Håvard Hungnes, Asker.

Denne konkurransen varte til klokka 11, fredag 8. juni 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: