Vinn Nokias stilriktige forretningsmobil

Her kan du vinne en Nokia E65, en stilriktig og funksjonsrik mobil for krevende brukere.

Vinn Nokias stilriktige forretningsmobil
Bilde:

Nokia E65 er et stilriktig tilskudd til forretningsmobilene i E-serien. Den har Nokias S60-iimplementering av operativsystemet Symbian, og er laget med tanke på å romme så mange funksjoner som mulig i et beskjedent ytre, som konferansesamtaler, taleopptak, notisblokk, integrert handsfree-høyttaler og mange alternativer for sending og mottak av meldinger, blant dem Internett-baserte lynmeldinger og e-post.

Internett-tilgang sikres gjennom 3G, Edge og WLAN i den raske 11g-varianten: Det skulle gi dekning i alle IP-soner rundt om i verden. På telefoni er det full firebåndsdekning: Mobilen kan brukes i alle fem verdensdeler.

Programvaren inneholder visningsprogram for aktuelle vedlegg til e-post, som dokumenter, regneark og presentasjoner. Avtaleboka tilbyr ukevisning, kontakter, gjøremålsliste og notatblokk for små notater, og alt kan vises også under telefonsamtaler.

På underholdningssiden er det innebygget video- og musikkspiller. Kameraet tilbyr en oppløsning på to megapiksler.

Grensesnittet er søkt lagt opp så hensiktsmessig som mulig for tunge brukere, med blant annet ett-trykkstaster for direkte tilgang til kontakter, lyddemping og konferansesamtaler. Man kan legge inn talekommandoer for menysnarveier, tastaturlås og profiler, og også snakkende ringetoner.

E65 veier 115 gram. De ytre målene er 105 x 49 x 15,5 millimeter.

Batteriet er dimensjonert med tanke på tung bruk i ulike situasjoner. Taletiden over GSM er opptil seks timer. Bruker man IP-telefoni over WLAN, kan man snakke i opptil tre timer. Standby-tid er oppgitt til 7 til 11 dager over GSM.

Datautveksling med PC skjer over Bluetooth, infrarød forbindelse eller USB-kabel.

En typisk pris, uten abonnement, på Nokia E65 er fra 3600 kroner og oppover, viser en kort undersøkelse på nettet.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden på Nokias norske nettsted.

For en uavhengig vurdering av Nokia E65, kan du lese denne artikkelen fra vår søsterpublikasjon dinside.no: Her er telefonen som trives med mye å gjøre. Der er konklusjonen blant annet: «Til tross for innvendingene har vi ingen problemer med å anbefale Nokia E65 - ikke minst overfor mobilbrukere som vanker på børsen eller andre steder der det lukter gull og grønne skoger, og som har behov for et lite kontor som ligger i lomma enten de er på jobb, ferie eller hjemme.»

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om patenter. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn avansert Creative-pakke for gamer-lyd, som gikk i uken 27. april til 4. mai, og der premien var en pakke med lydkort, hodesett og mus i X-Fi Fatal1ty-serien til Creative Labs, ble Ole Jan Ouff, Asker.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 11. mai 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: