Vinn norsk juvel av en MP3-spiller

Asono Mica er en helt ny norsk MP3-spiller som bæres som en juvel. Kan du trådløse teknologier, kan den bli din!

Asono Mica er en helt ny norsk MP3-spiller som bæres som en juvel. Kan du trådløse teknologier, kan den bli din!

Asono Mica er en vakker og elegant MP3-spiller – designet av Norway Says og utviklet av Asono. Spilleren ble lansert 3. mai 2005.

Asono er et helnorsk selskap som består av 11 ansatte som utvikler, designer, distribuerer og markedsfører ulike underholdningsprodukter fra sitt hovedkvarter i Oslo. Det arbeider med skandinaviske designere og andre miljøer for å utvikle produkter med et unikt uttrykk, for å differensiere seg fra andre ledende aktører i markedet.

I tillegg til design legger Asono vekt på brukervennlighet: Uansett hvor progressivt eller moderne et produkt er, skal det alltid være enkelt å bruke, heter det fra selskapet. Det innebærer blant annet at man skal kunne håndtere et Asono-produkt med lukkede øyner.

I Asono Mica er det plass til opptil 26 album. Den tar musikk i formatene MP3, WMA og ASF. I tillegg har den radio, diktafon og line-in, slik at man kan ta opp musikk fra eksterne kilder.

Asono Mica bæres som den lille juvelen den er:

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra Asonos nettsted.

For å vinne den, må du svare på ti spørsmål om trådløse teknologier. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn MP3-spiller med harddisk og radio, ble Lars Fugelseth. Han studerer datateknikk i Trondheim. Vi gratulerer!

Ukens spørrekonkurranse varer til klokka 11, fredag 13. mai 2005.Til toppen