Vinn Nortons beste PC-pakker

Norton-pakkene Systemworks og Internet Security gir både velholdt PC og sikker omgang med Internett. De er premien i ukens konkurranse om IT-forkortelser.

Norton-pakkene Systemworks og Internet Security gir både velholdt PC og sikker omgang med Internett. De er premien i ukens konkurranse om IT-forkortelser.

Premiene i denne ukens spørrekonkurranse er to av Nortons mest anvendelige pakker for PC-brukere: Norton Systemworks 2006 Premier gir mange verktøy for å holde PC-en feilfri, fintunet og velholdt, mens Norton Internet Security 2006 er en helhetlig pakke som verner mot virus, hackere, spionprogrammer og spam. Begge er blant Symantecs bestselgere.

Norton Systemworks 2006 samler vedlikeholds- og diagnoseverktøy i et oversiktlig brukergrensesnitt. Mange av verktøyene kan kjøres fra CD-en. Du får automatiserte løsninger for å optimere Windows-kjøring og disk, og sikkerhetsverktøy som gjør det enkelt og sikkert å gjenopprette en PC etter en katastrofe.

Norton Internet Security er en samling applikasjoner for å kunne ferdes på Internett i all trygghet, laste ned filer uten risiko, sikre din identitet og sørge for at også ungene bruker Internett i samsvar med regler du selv definerer.

Listeprisen for applikasjonspakkene i ukens premie er henholdsvis 790 kroner for Norton Internet Security 2006, og 850 kroner for Norton SystemWorks 2006.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på disse sidene på Symantecs nettsted: Norton Internet Security og Norton System Works.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IT-forkortelser. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn ekstern disk med hendig backup, som gikk i uken 24. februar til 3. mars, ble Johan Dobran som arbeider som fortoller.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 10. mars 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen