Vinn oppgradert mobilt bredbånd fra Ice

Vinn USB-modem og 12 måneders fri bruk av Ice-nettet som dekker 75 prosent av Norge.

Vinn oppgradert mobilt bredbånd fra Ice
Bilde:

Premien i ukens spørrekonkurranse på digi.no er et 12 måneders mobilt bredbånds-abonnement fra Ice, med tilhørende USB-modem.

USB-modemet gir direktetilkobling til Ice's oppgraderte nett, og det medfølger drivere til Windows, Mac og Linux.

Ice tilbyr mobil bredbåndsdekning for 75 prosent av Norges areal, og de fortsetter å bygge ut flere basestasjoner. Selskapet har 240 slike basestasjoner, men skal opp i 400 etterhvert.

Her kan du se et søkbart dekningskart hos Ice.

Den teoretiske hastigheten er 3,1 megabit ned, og 1,8 megabit opp. Den vil man kunne få hvis man sitter alene i nærheten av basestasjonen, men som med alle trådløse teknologier, er det noe tregere hvis det er mange brukere eller hvis man sitter langt unna.

Ice forteller at opplevd hastighet normalt vil ligge mellom 300 kilobit og 2 megabit ned, og 200 til 500 kilobits opp. Disse snitthastighetene vil bli gradvis forbedret etterhvert som basestasjonene blir oppgradert.

    Les også:

Med USB-modem og et 12 måneders abonnement har ukens premie en verdi på 5.581 kroner. Abonnementet inkluderer fri bruk i Norge, Sverige og Danmark.

Her kan du lese mer om abonnementet, og her kan du lese mer om Ice.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om merkevarenavn som IKT-bransjen har brukt på forbrukerprodukter. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Du finner en oppdatert liste over hvem som vinner spørrekonkurransene våre i denne artikkelen: Sjekk vinnerne av konkurransene på digi.no.

Denne konkurransen varte til klokka 11, fredag 29. oktober 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: