Vinn pakke for superrask hjemme-WLAN

Her kan du vinne en «pre-11n» ruter og adapter fra D-Link for drastisk å øke fart og rekkevidde i et trådløst nett.

Vinn pakke for superrask hjemme-WLAN
Bilde:

Med mengder av nye anvendelser er mange interessert i å få oppfarten på trådløse lokalnett (WLAN). Den kommende standarden IEEE 802.11n ser ut til å drøye et år innen den skal vedtas formelt. Det har ikke hindret mange leverandører fra å komme med såkalt «pre-11n»-utstyr: Erfaringene viser at disse er blitt bedre og bedre etter hvert som spesifikasjonene er presisert, og leverandørene av brikkesett har fått mer erfaring og tilbakemeldinger fra markedet.

11n er bakoverkompatibelt med de utbredte variantene 11g og 11b, men tilbyr langt høyere hastighet, og mye lengre rekkevidde, selv om en rekke forhold gjør at man i praksis ikke når opp til de teoretiske takene på 300 Mb/s og 50 meters innendørs rekkevidde.

I de omfattende testene av slik utstyr i vår søsterpublikasjon Dinside/data har produktene fra D-Link kommet best ut: D-Link DIR-655 er den klart raskeste og beste på rekkevidde av de trådløse ruterne vi har testet.

Premien i ukens spørrekonkurranse på digi.no er en pakke der ruteren DIR-655 suppleres med USB-adapteren DWA-142: Det er best å ha pre-11n i begge ender!

Utover pre-11n tilbyr ruteren DIR-655 gigabit-nettverkstøtte på WAN og LAN, og en rekke andre anvendelige egenskaper. I testen får den for eksempel toppkarakter for installasjon og oppsett.

Typiske priser på D-Link DIR-655 og DWA-142 er henholdsvis 1375 kroner og 450 kroner: Pakken har med andre ord en samlet verdi på 1825 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på disse sidene på D-Links norske nettsted: DIR-655 og DWA-142.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om programvare til personlig bruk. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn trådløse høyttalere med fjernkontroll, som gikk i uken 13. til 20. april, og der premien var en pakke Visual Joy D4 fra Optical Storage, ble Magne Eimot, Oslo.

Denne spørrekonkurransen avsluttes klokka 11, fredag 27. april 2007.


Personlig programvare


Her er ti spørsmål om programvare til personlig bruk.Les mer om: