Vinn proff alt-i-ett skriver til hjemmekontor

Ukens spørrekonkurranse handler om standarder. Premien er en proff alt-i-ett skriver fra Lexmark – med faks, skanner og fargekopierer.

Ukens spørrekonkurranse handler om standarder. Premien er en proff alt-i-ett skriver fra Lexmark – med faks, skanner og fargekopierer.

Alt-i-ett maskiner har vært på markedet noen år. Premien i ukens spørrekonkurranse, Lexmark X7170, beskrives som «alt-i-ett partneren» for den profesjonelle. Den tilbyr fire fargers blekkskriver med seks fargers fargefotoutskrift, skanner, frittstående fargefaks og farge/sorthvittkopierer i én enhet med 50 arks dokumentmater. Den egner seg til et mindre kontor der kravene til allsidighet og kvalitet er forholdsvis høye.

Enheten tåler en belastning på opptil 5000 sider per måned. Den håndterer nær sagt alt av papirtyper – også kartong, bestrøket papir, etiketter, transparenter, hagaki-kort, kartotekkort (76 x 127 mm), påstrykningspapir og fotopapir. Utskrifts- og kopihastigheten er opptil 22 sider per minutt.

Konvolutter og papir håndteres også i nær sagt alle tilgjengelige størrelser og formater opptil A4 og Letter. I de fleste formatene – også de største – kan det skrives helt ut til papirkanten.

Skanneområdet er opptil 216 ganger 297 millimeter, altså noe større enn et A4-ark.

Standardtilkoplingen til datautstyr er USB 2.0. Lexmark tilbyr en enhet som gjør det mulig å kople alt-i-ett skriveren direkte til et trådløst lokalnett over 802.11g. Denne enheten koples til skriverens USB-utgang og fungerer mot alle WiFi-sertifiserte aksesspunkter.

Alt-i-ett skriveren er PictBridge-kompatibel. Det innebærer at den kan koples direkte til et kamera over USB-utgangen og skrive ut fotografier direkte, så sant kameraet også er PictBridge-sertifisert.

Lexmark X7170 har en typisk gatepris på 2500 kroner, inklusiv merverdiavgift.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden på leverandørens nettsted.

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn superrask 2 GB minnepinne, er Jan Harald Fonås som drifter servere og mellomvare på et e-handelssystem på Hamar.

Ukens spørrekonkurranse handler om standarder, og varer til klokka 11, fredag 4. mars 2005.Til toppen