Vinn projektor og multimedia-PC

Prøv ti spørsmål og vinn HPs komplette digitalanlegg til stua med både filmprojektor og multimedia-PC.

Prøv ti spørsmål og vinn HPs komplette digitalanlegg til stua med både filmprojektor og multimedia-PC.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET.

De store IT-produsentene satser nå fullt på stuen, for nå blir all underholdning etter hvert digital. Kjernen i slike systemer blir en stue-PC som skal ta opp, lagre og spille av video, musikk og film. Målet er å samle alt som i dag spres rundt på forskjellige enheter i en felles boks du kan styre med en fjernkontroll.

Nå har du sjansen til å vinne det produsentene tror blir det neste store. Prøv deg selv på ti spørsmål om digital media og bli med i trekningen av en digital underholdningspakke for stuen fra HP.

HP, Dell og andre store produsenter satser nå for fullt på digital hjemmeunderholdning. Les tidligere sak om HPs satsning: HP tror stue-PCer blir det neste store

PC-en du kan vinne er en HP Pavilion t460 Photosmart, bygget med tanke på multimedia. Maskinen har en 2,8 GHz Pentium 4, 512 MB minne, et ATI Radeon 9600-skjermkort og harddisk på 200 GB, noe som er ikke så spesielt i dag. Det er med resten av utstyret HP-maskinen skiller seg ut.

Under et deksel på forsiden finner du et Creative Sound Blaster Audigy 2 med lydutganger. Ved siden av har du kortleser til de fleste typer minnekort fra digitalkamera. I tillegg har maskinen seks USB-porter, TV-utgang og en Firewire-port for overføring av video, samt CD-brenner og DVD-spiller.

Tastaturet gir full styring med blant annet integrert volumknapp.

Sammen med HP Pavilion t460 følger det ikke en vanlig skjerm, men en hjemmekino-projektor. HPs multimedia-pakke har en verdi på 17.500 kroner.

HP vp6110 er en kraftig og avansert hjemmekinoprojektor med en lysstyrke på hele 1500 lumen, noe som gir deg et fullverdig bilde i vanlige belyste rom. Kontrasten, som sier noe om evnen til å vise svart er på 2000/1.

Projektoren kan ta i mot både S-video, kompositt og komponentsignaler fra PCer, videokamera og andre kilder. Med keystone kan du vri bilde slik at du kan montere projektoren i tak eller andre steder som i utgangspunktet ville gi et skjevt bilde. Med for eksempel fire meters avstand får du et film/TV-"skjerm" på nesten 2 x 1,5 meter.

Konkurransen vil ligge ute til det blir trukket en vinner fredag 6. august.

Vinneren av forrige konkurranse og et Logitech QuickCam Pro 4000 webkamera ble Pål Aarvig som jobber med feilretting og brukerstøtte hos EDB Business Partner.

Her kan du lese mer om HPs vp6110-projektor og HP Pavilion t460.no Photosmart PC


Ti spørsmål:
Til toppen