PREMIEQUIZ

Vinn rask og lydløs USB-disk på 500 GB

LaCie Big Disk er en rask og lydløs USB-disk på 500 GB, som kan koples til enhver PC eller Mac. Den er premien i ukens spørrekonkurranse om prosessorer.

18. nov. 2005 - 11:09

Premien i ukens spørrekonkurranse er en ny type ekstern harddisk fra LaCie med spesielt god ytelse, Big Disk Hi-Speed USB 2.0, med en kapasitet på 500 GB.

Disken koples direkte til PC eller Mac, over en USB 2.0-kabel. Det trengs ingen programvareinstallasjon for å ta den i bruk.

Driften er svært stille: Disken har ingen vifte. Avkjølingen besørges av den spesielle konstruksjonen på aluminiumskassen.

Det følger med programvare for rask og enkel sikkerhetskopiering av PC og Mac.

500 GB gir plass til for eksempel 100 helaftens filmer i MPEG2-format, 125 000 musikkspor i MP3-format, eller 500 000 høyoppløselige fotografier i jpg-format. Disken roterer i 7 200 omdreininger per minutt, og data overføres i opptil 34 MB/s.

De ytre målene er 44 x 173 x 268 millimeter, og hele enheten veier 2,5 kilogram. Enheten kan brukes stående eller liggende, og har du flere, kan de stables oppå hverandre.

Produktet introduseres i Norge i disse dager, og prisnivået ventes å ligge rundt 2500 kroner. mpx.no er blant butikkene som vil ta den inn.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra LaCies nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om prosessorer. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn trådløs mediespiller med DVD og kortleser, som gikk i uken 11. til 18. november, ble Tommy Pettersen, terminalarbeider i Narvik.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 25. november 2005, og er nå avsluttet.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.