Vinn sikker, profesjonell og rask 8 GB USB-pinne

Her kan du vinne en superrask 8 GB USB-pinne, med 256 bits AES-kryptering i maskinvaren.

Vinn sikker, profesjonell og rask 8 GB USB-pinne
Bilde:

Premien i denne ukens spørrekonkurranse er en av de mest eksklusive USB-minnepinnene på markedet. Kingston DataTraveler Secure ble lansert før jul med kapasitet opptil 4 GB. Premien som digi.no kan tilby, er den nyeste varianten, med en kapasitet på 8 GB. Den slippes på markedet i disse dager.

Dette er en USB-pinne beregnet på profesjonelle brukere, med høye krav til ytelse, kapasitet og sikkerhet. Den sender data til PC-en i opptil 24 MB per sekund, og kan motta i opptil 10 MB per sekund. Det er blant annet mer enn nok til å tilfredsstille kravet som Windows Vista setter til USB-pinner som kan brukes til virtuelt minne.

Sikkerheten omfatter maskinvarebasert AES-kryptering i 256 biter, et nivå som i dag krever supermaskinkapasitet og lang tid for å knekke. Pinnen tåler vann etter normen IEC 60529 IPX8 – husk å tørke av den før den brukes igjen! Den tåler temperatur fra –20 grader Celsius til 85 grader i lagring, og fra 0 til 60 grader i drift.

At krypteringen er maskinvarebasert, vil si at det ikke er behov for noen form for klient på PC-en.

Pinnen kan brukes på PC-er med Windows 2000 SP4, Windows XP og nyere, Mac OS X og Linux med kjerne 2.4 eller nyere.

Kingston DataTraveler Secure 8 GB kan ventes i få en pris i Norge i overkant av 2100 kroner, inklusiv mva.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden fra Kingstons nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om programvare primært beregnet på bedrifter. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn kompakt kamera med WLAN og e-post, som gikk i uken 16. til 23. mars, og der premien var en Nikon Coolpix S50c, ble Kenneth Stevenson, Sande.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 30. mars 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: