Vinn smart mus og tastatur fra Microsoft

Denne uken stiller Microsoft med to premier: Et lysende trådløst tastatur, og en trådløs mus med 1 GB minne.

Vinn smart mus og tastatur fra Microsoft
Bilde:

I denne ukens spørrekonkurranse på digi.no vil vinneren motta to premier fra Microsoft: Wireless Entertainment Desktop 8000og Mobile Memory Mouse 8000. Den siste er nettopp lansert, og blir tilgjengelig i Norge innen et par tre uker.

Wireless Entertainment Desktop 8000består av et trådløst tastatur og tilhørende mus (Wireless Laser Mouse 8000). Begge har en rekkevidde på ti meter, og er først og fremst beregnet på å styre en stue-PC fra sofaen. Tastaturet er spesielt tilpasset Vista.

Tastaturet har innebygget bakgrunnsbelysning som tilpasser seg lysnivået i rommet. Lyset lar deg se hver tast helt klart, uten å ødelegge for den dunkle atmosfæren i rommet. Beveger du deg vekk fra tastaturet, vil en sensor automatisk skru av lyset. Det sparer batteriet.

Både tastatur og mus har opplagbare batterier. Microsoft har gitt laderen en helt spesiell utforming. Det innebærer at tastaturet lades opp ved å plassere det under laderen, mens musen lades opp ved å plassere den oppå laderen. Det ser slik ut når tastatur og mus skal lades:

Laderen har i tillegg tre USB 2.0-porter for å lade opp kameraer, mobiltelefoner, musikkspillere eller andre enheter.

Mobile Memory Mouse 8000er en helt ny type trådløs mus beregnet på bærbare PC-er. Enheten som settes inn i PC-ens USB-utgang og som kommuniserer med musen, er samtidig en minnepinne på 1 GB. I tillegg har Microsoft innført en ny type magnetisk ladesystem som lar brukeren arbeide samtidig som batteriene lades opp. Se full omtale i vår artikkel: Ny mus med minne og magnetisk ladning.

Mer informasjon om ukens to premier finner du med utgangspunkt i denne siden på Microsofts norske nettsted: Maskinvareprodukter. Mobile Memory Mouse 8000 er ikke oppført der ennå, men det ventes å skje med det første.

Listepris for Wireless Entertainment Desktop 8000 er 2299 kroner, mens Mobile Memory Mouse 8000 koster 849 kroner. Ukens premie har følgelig en verdi på 3148 kroner.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om programvare for bedrifter. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Du finner en oppdatert liste over hvem som vinner spørrekonkurransene våre i denne artikkelen: Sjekk vinnerne av konkurransene på digi.no. Det kan ta noen dager fra en konkurranse avsluttes til vinneren er varslet.

Denne konkurransen var til klokka 11, fredag 21. september 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: