Vinn Sony-Ericssons Walkman-telefon

Sony Ericsson W550i er en Walkman du kan ringe med, spille med og knipse bilder med. Den er premien i ukens spørrekonkurranse om mobiltelefoner.

Få mobiltelefoner kan tilby så allsidige funksjoner som Walkman-telefonen Sony Ericsson W550i, premien i denne ukens spørrekonkurranse.

Det er en integrert musikkspiller, samt FM-radio med RDS. Medfølgende programvare gjør det enkelt å overføre musikk fra CD eller PC. Kontakten med PC kan gå trådløst over Bluetooth eller infrarød port, eller over en USB-kabel.

Det er videre flere 3D-spill i pakken. Da holder du telefonen vannrett, og du styrer spillet med spesialknappene på hver side av skjermen. Spillene kan kjøres i nettverk mot andre mobiltelefoner med Bluetooth.

Når du skal slå et telefonnummer eller skrive en tekstmelding, vrir du fram tastaturet.

Det innebygde kameraet har en oppløsning på 1,3 megapiksler. Den kan brukes til stillbilder, og til video.

Vil du la andre høre samtalen, eller ikke kan holde i mobiltelefonen av andre grunner, kan du skru på den innebygde høyttaleren.

Skjermen er av typen TFT, i størrelsen 1,8 tommer. Den gjengir 262 144 farger, og har en oppløsning på 176 ganger 220 punkter.

For å gi plass til bilder og musikk, samt kontaktlister, avtalebok, oppgaveliste og så videre, er minnet på 256 MB. Den øvrige programvaren omfatter funksjoner fra melodikomponering til kalkulator, stoppeklokke, telekonferanse, tidsur og filbehandler. Du kan trygt bruke Walkman-telefonen på fly, ved å sette den i «fly modus». Da slås senderen av.

Trass i mangfoldet av funksjoner, er W550i liten: Den veier 120 gram, og måler 93 ganger 46,5 ganger 22,5 millimeter.

En typisk pris for Sony Ericsson W550i i Norge, er rundt 2800 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Sony Ericssons nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om mobiltelefoner. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn rask og lydløs USB-disk på 500 GB, som gikk i uken 18. til 25. november, ble Magnus Rasmussen, allsidig datamann i Ålesund.

Vi har avslørt at en håndfull lesere saboterer spørrekonkurransen ved å sende inn et stort antall svar. Vi gjør derfor oppmerksom på at vi kontrollerer trekningen og bare godtar vinneren dersom vi er rimelig sikre på at vedkommende bare har sendt inn ett svar.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 2. desember 2005, og er nå avsluttet.Til toppen