Vinn stilig MP3-spiller fra Sony

IT-bransjen er full av forkortelser. Har du kjennskap til disse, kan du vinne en liten, digital Walkman fra Sony.

IT-bransjen er full av forkortelser. Har du kjennskap til disse, kan du vinne en liten, digital Walkman fra Sony.

Sony har denne høsten lansert små fastminespillere som har full støtte for MP3, i tillegg til ATRAC, ATRAC3plus, WMA og WAV. Den flashminnebasert NW-E99, er en lettvekter på 40 gram som er like liten som en lighter. Modellen som er premie denne gangen, har en lagringskapasitet på 1 GB. Ved bruk av spillerens komprimeringsfunksjon, ATRAC3+, gir dette mulighet for å lagre opp til 34 timer og 40 minutter musikk. Dette tilsvarer omtrent 46 gjennomsnittlige musikk-CDer.


NW E99 kan spille i opptil 70 timer på et lite AAA-batteri. Siden det ikke er noen bevegelige deler, kan brukeren nyte uavbrutt avspilling, også under betydelig fysisk aktivitet og bevegelse. Med vekt på bare 40 gram er den samtidig liten og lett nok til å ha hengende rundt halsen og Sony har utstyrt den med et praktisk og trendy halsbånd spesielt for dette formålet.

Network WALKMAN®-spillerne har bakgrunnsbelyst LCD med fire moduser som viser sangnumre, avspillingsmodus, sangtitler mm. Gruppe-/mappefunksjonen muliggjør enkel navigasjon mellom flere mapper, overført fra spillelister i SonicStage 2.0 og nyere versjoner.

Dimensjonene til NW-E99 er 37,8 mm (B) x 55,8 mm (H) x 15 mm (D). Veiledende pris er omtrent 2500 kroner

Her kan du lese mer om Sony NW-E99.

Du kan vinne denne spilleren ved å ta del i spørrekonkurransen nedenfor, svare på ti spørsmål om betydningen forkortelser knyttet til teknologi, og fylle ut skjemaet som vises kun for dem som har svart riktig på alle spørsmålene. Hvis du ikke får ti poeng med en gang, kan du prøve igjen. Konkurransen er aktiv helt til fredag 17. desember ved lunsjtider. Er du heldig, får du den i tide før jul.

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse om IT-geografi, er forsker Terje Lein-Mathisen i Tromsø. Han jobber med drift av administrasjonssystemer i IT-avdelingen ved Universitetet i Tromsø. Premien han mottar er en D-Link DI-824VUP+s, om kombinerer trådløst aksesspunkt med ruter for virtuelt privat nettverk (VPN) med innebygget fireveis svitsj for kablet nett, samt integrert brannmur.


Kan du de riktige forkortelsene?


IT er full av forkortelser. Her er ti spørsmål om forkortelser, knyttet til teknologi og ikke til bestemte selskaper. Lykke til!
Til toppen