Vinn super-mobil med GPS, 3G og WLAN

Her kan du vinne en maksimalt utstyrt PDA-mobil: Pocket Loox T830 fra Fujitsu Siemens.

Vinn super-mobil med GPS, 3G og WLAN
Bilde:

Premien i påskens spørrekonkurranse fra digi.no er en av de mest avanserte PDA-mobilene på det norske markedet: Fujitsu Siemens Pocket Loox T830.

Enheten er beregnet på profesjonelle brukere, og er blant annet tilrettelagt for spesielle tjenester som tale over IP og IP-telefoni over WLAN eller over en 3G-forbindelse (UMTS).

Den drives av Windows Mobile 5.0: Det innebærer et bredt utvalg programvare, samt automatisk synkronisering av e-post, kontaktliste og avtaler mot Outlook og Exchange.

Det er en integrert GPS-modul, og kart fra Navigon: Det gjør det enkelt å finne fram i bil og til fots.

WLAN-modulen håndterer trådløst nett i opptil 54 Mb/s. Kameraet er på 2 megapiksler. Det alfanumeriske tastaturet gjør det raskt å taste meldinger. Applikasjoner betjenes over den trykkfølsomme skjermen. Kommunikasjon med PC går over Bluetooth eller USB.

Fujitsu Siemens Pocket Loox T830 koster i overkant av 5100 kroner i norske butikker, inklusiv mva.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden fra Fujitsu Siemens’ nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om merkevare og personlig teknologi. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn sikker, profesjonell og rask 8 GB USB-pinne, som gikk i uken 23. til 30. mars, og der premien var en Kingston DataTraveler Secure, ble Henrik Sand, Stavanger.

Denne konkurransen varte til den fredag 13. april 2007. Den er nå avsluttet.Les mer om: