PREMIEQUIZ

Vinn superkompakt kameramobil fra Samsung

Test deg selv og vinn en Samsung E800 - et fullutstyr mobilkamera på størrelse med en 10-pakke sigaretter.

13. aug. 2004 - 11:30

Alle kjenner Microsoft Office, men alle kjenner kanskje ikke til hva du bruker for å lage annet innhold og løsninger. Test deg selv og se om du vet hva disse to programvarene brukes til.

Klarer du de ti spørsmålene, blir du med i trekningen av en Samsung SGH-E800, Samsungs nyeste og minste mobiltelefon.

E800 kommer først i salg om 10 dager og en av selskapet nye toppmodeller. Telefonen er bare på størrelse med en tipakke med sigaretter (87x44x23,5 millimeter). I utgangspunktet er det derfor bare plass til noen få knapper, men E800 er en slide-telefon, du drar den fra hverandre og får frem hele tastaturet.

Til tross for sin beskjedne størrelse, har E800 har en stor TFT fargeskjerm med 65000 farger og et innebygget kamera som gir VGA-oppløsning. For å ta bilder i mørke situasjoner har E800 innebygget fotolys.

En annen faktor som skiller E800 fra andre telefoner er at den har 21 MB minne, noe som gir plass til store mengder mobilspill og bilder.

Samsung-mobilen har også høyttalerfunksjon og et system som filtrerer bort støy fra stemmen din, noe som gjør det lettere å høre deg når du prater i støyende omgivelser.

E800 vil koste rundt 4000 kroner når den kommer i salg om 10 dager.

Vinner av forrige konkurranse og en Siemens M65 ble Ole Petter Røtnes, som arbeider med IT-brukerstøtte på Altinnportalen, som eies av Brønnøysundregisteret.

Her finner du mer informasjon om Samsung SGH-E800


10 spørsmål
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.