Vinn superrask 1 GB minnepinne

Kingston DataTraveler Elite er en av verdens raskeste minnepinner. Er du vel bevandret innen oppslagsverk på Internett, kan den bli din.

Kingston DataTraveler Elite er en av verdens raskeste minnepinner. Er du vel bevandret innen oppslagsverk på Internett, kan den bli din.

USB minnepinner har lenge vært den enkleste måten å utveksle data mellom moderne PC-er og Mac: Du stikker dem inn i en ledig USB-port på maskinen, og de konfigurerer seg selv. Med USB 2.0 går overføringen ganske kjapt, gjerne fra 11 MB per sekund og oppover. Typiske kapasiteter er fra 64 MB.

Kingston DataTraveler Elite er en minnepinne i luksusklassen. Kapasiteten er på hele 1 gigabyte, og overføringshastigheten er opptil 25 MB per sekund, en av verdens raskeste.

Minnepinnenes beskjedne størrelse gjør dem lett å miste, og brukervennligheten gjør det enkelt å tappe dem for uvedkommende som kommer over dem.

DataTraveler Elite har en kombinasjon av maskin- og programvarebasert sikkerhet for adgangskontroll og datakryptering som hindrer uvedkommende fra å tappe den for følsomme opplysninger. Du setter et passord, og det du vil beskytte er maskinkryptert etter AES-algoritmen med 128 biters nøkkel.

Hastigheten, sikkerheten og kapasiteten gjør at DataTraveler Elite har en antatt gatepris på 1500 kroner, inklusiv mva.

Les mer om produktet på Kingston digital media.

Forrige uke stilte D-Link opp med premien, en brannmur på boks – inklusiv ruter og svitsj – for små bedrifter og hjemmenettverk. Vinner ble Ola Tveit i Haugesund, som er glad for å få mer avansert beskyttelse til hjemmenettet. Tveit arbeider på verksted, og driver to nettsteder, Bestepris.no og Lokalstarten.no, på frivillig basis.


Oppslagsverk og kunnskapstjenester på Internett


Internett er full av hjelpemidler for dem som tørster etter kunnskap. Kan du noen av de viktigste portalene?Til toppen