Vinn superrask 2 GB minnepinne

Kingston DataTraveler Elite er en av verdens raskeste minnepinner. Har du fulgt med innen multimedia, kan den bli din.

Kingston DataTraveler Elite er en av verdens raskeste minnepinner. Har du fulgt med innen multimedia, kan den bli din.

USB minnepinner har lenge vært den enkleste måten å utveksle data mellom moderne PC-er og Mac: Du stikker dem inn i en ledig USB-port på maskinen, og de konfigurerer seg selv. Med USB 2.0 går overføringen ganske kjapt, gjerne fra 11 MB per sekund og oppover. Typiske kapasiteter er fra 64 MB.

DataTraveler Elite fra Kingston er en minnepinne i luksusklassen. Premien denne uken er en ny toppmodell med 2 GB, dobbelt så mye som hittil. Overføringshastigheten er stadig opptil 25 MB per sekund, en av verdens raskeste.

Minnepinnenes beskjedne størrelse gjør dem lett å miste, og brukervennligheten gjør det enkelt å tappe dem for uvedkommende som kommer over dem.

DataTraveler Elite har en kombinasjon av maskin- og programvarebasert sikkerhet for adgangskontroll og datakryptering som hindrer uvedkommende fra å tappe den for følsomme opplysninger.

Du setter et passord, og det du vil beskytte er maskinkryptert etter AES-algoritmen med 128 biters nøkkel.

Hastigheten, sikkerheten og kapasiteten gjør at DataTraveler Elite per i dag har en antatt gatepris på over 1600 kroner, inklusiv mva.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden på leverandørens nettsted.

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn videotelefoni med to allsidige kameraer, ble Jarle Dagestad Thu. Han er systemkonsulent i Antaris-gruppen, og driver mye med Java og J2EE.

Ukens spørrekonkurranse handler om Windows, og varer til fredag 25. februar klokka 11.

Konkurransen er nå avsluttet.Til toppen