Vinn surround-lyd med trådløse høyttalere

Her kan du vinne et THX-sertifisert surround-anlegg fra Creative, med trådløse bakhøyttalere.

Her kan du vinne et THX-sertifisert surround-anlegg fra Creative, med trådløse bakhøyttalere.

Creative Labs lanserte nylig flere høyttalersett som gir THX-sertifisert surroundlyd til PC-er. Hva denne sertifiseringen går ut på, kan man lese om på THX.com. Hovedpoenget er at den er en kvalitetsgaranti for lydgjengivelse for surroundlyd i film og spill.

THX-sertifiseringen gjelder for øvrig også kinosaler. Verdens største THX-sertifiserte kinosal er Colosseum kino i Oslo.

En av de mer avanserte av Creatives nye, sertifiserte lydløsninger er en 5.1-variant med trådløse høyttalere bak, som Creative har døpt GigaWorks G550W, og som er premien i ukens spørrekonkurranse.

GigaWorks G550 omfatter satellitter med høy effekt over hele frekvensområdet, og en ny subwoofer i tre med doble utgangsrør for bass. Satellittene og subwooferen har svart finish med særpregede metallgriller. Det er uttak for hodetelefoner.

Høyttalereffekten er 36 watt RMS for hver av de fem satellittkanalene. Subwooferen er på 130 watt RMS. Frekvensgangen er fra 35 Hz til 20 kHz. Den trådløse overføringen til de bakre satellittene gjør at man slipper med et minimum av kabler. Rekkevidden for det trådløse signalet er opptil seks meter. Radiomottakeren er liten og skal være enkel å plassere.

Anlegget kan også koples til DVD- og MP3-spillere. Har man en MP3-spiller fra Creative, kan man bruke fjernkontrollen til G550W til å kontrollere spilleren.

Med en dekoder (tilleggsutstyr) kan G550W koples til spillkonsoller fra Sony og Microsoft. Systemet leveres med stativ til hver satellitthøyttaler.

En typisk gatepris på Creative GigaWorks G550W vil være i overkant av 3300 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på nettstedet til Creative.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Google. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn surfemaskin med WLAN og Linux, som gikk i uken 8. til 15. september, ble Pål Christer Kvalberg, eventkoordinator i Oslo. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 22. september 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen