Vinn tastatur og laptop-stativ fra Logitech

Her kan du vinne Logitechs laptopstativ Aldo Cordless med trådløst tastatur, og en helt spesiell mus.

Vinn tastatur og laptop-stativ fra Logitech
Bilde:

I denne ukens spørrekonkurranse på digi.no stiller Logitech med to premier: Aldo Cordless og G5 Laser Mouse.

Aldo Cordless er et alternativ til den kjente «dockingstasjonen», som passer til nær sagt alle PC-er. Den består av et stativ for selve PC-en, og et tilpasset trådløst tastatur.

Poenget med stativet er å heve skjermen til en behagelig stilling. Logitech mener dette fremmer en mer komfortable arbeidsstilling: Skjermen på den bærbare PC-en løftes til øyenhøyde. Det skal gjøre betraktningsavstanden optimal, slik at brukeren blir mer avslappet, og mer produktiv.

Det trådløse tastaturet er i full størrelse, og har numerisk tastatur. Hensikten er å øke skrivehastigheten og redusere belastningen. Tastaturet har en innebygget og myk støtte til håndleddene. Det avlaster håndleddene. Løsningen holder også hendene unna varmen avgitt av PC-en.

Løsningen har flere finesser. Det er for eksempel en innebygget mediekontroller i tastaturet, der man blant annet kan regulere volumet på lyden i musikk eller webcast.

Det er videre en innebygget USB-hub med tre utganger. Her kan man kople til alt fra mus og skrivere til kameraer og eksterne disker.

Når stativet ikke er i bruk, legges det sammen. Tastaturet legges opp ned, oppe på stativet. I profil ser det slik ut:

Stativet inneholder ledningsholdere, slik at man kan rydde opp i ledningsrotet man ofte opplever med bærbare PC-er, blant annet med strømforsyning og nettkabel.

Den andre delen av ukens premie fra Logitech, er G5 Laser Mouse. Denne musen er spesielt utviklet med tanke på spillentusiaster. Det gir den egenskaper som kommer godt med i alle andre mustunge applikasjoner, som bildebehandling, videoredigering og grafikk.

En enestående egenskap er en regulerbar loddkassett inne i musen. Man kan tilpasse musen med lodd på opptil 36 gram, for å oppnå den vekt og balanse som passer en best.

Musen har en lasermotor med en oppløsning på 2000 punkter per tomme. Følsomheten kan reguleres fortløpende under bruk, uten å måtte sette spillet på pause, i intervallet 400 til 2000 punkter per tomme.

Du kan lese mer om ukens to premier ved å lese disse sidene på leverandørens norske nettsted: Aldo Cordless, og G5 Laser Mouse.

Premiene i denne ukens konkurranse på digi.no har en samlet verdi på 1748 kroner. Det trekkes ut én vinner, som får begge premiene.

For å vinne premien i denne konkurransen, må du svare på ti spørsmål om Linux og åpen kildekode. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Har du svart feil på ett eller flere spørsmål, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Denne konkurransen varer fram til klokka 11, fredag 12. oktober.

Du finner en oppdatert liste over hvem som vinner spørrekonkurransene våre i denne artikkelen: Sjekk vinnerne av konkurransene på digi.no. Det kan ta noen dager fra en konkurranse avsluttes til vinneren er varslet. Vi gjør oppmerksom på at konkurransene de nærmeste ukene først vil bli trukket 22. oktober.
Les mer om: