Vinn trådløs multifunksjonsruter

Hva er disse produktene? Klarer du 10 rette, kan du vinne en trådløs multifunksjonsruter fra D-Link.

Hva er disse produktene? Klarer du 10 rette, kan du vinne en trådløs multifunksjonsruter fra D-Link.

Vi kjenner alle Office og Pentium, men hva slags produkter er egentlig disse 10? Klarer du 10 riktige, kan du vinne en D-Link DI-824VUP+.

D-Link-boksen er en trådløs multifunksjonsruter basert på 802.11g-standarden. Du får altså et aksesspunkt som gir fart på 54 Mbit i sekundet. I tillegg får du i samme boks også en 4-ports svitsj med blant annet kraftig brannvegg.

Men det viktigste tillegg D-Link DI-824VUP+ gir, er dog VPN-mulighetene. Dette lar deg sette opp et mindre nettverk på kontoret eller hjemme der man vil kombinere trådløs og kablet trafikk over VPN og samtidig dele på ressurser som Internett forbindelse og printere. Med DI-824VUP+ er det mulig å opprette inntil 40 IPSec VPN tunneler mot andre brukere.

DI-824VUP+ kommer med støtte for avanserte brannmur funksjoner som Stateful Packet Inspection (SPI), URL blokkering, domene filtrering og Intrusion Detection System (IDS) hvilket beskytter mot angrep utenifra og samtidig logger alle aktiviteter for kontroll og statistikk.

DI-824VUP+ koster 1300 kroner.

Her kan du lese mer om D-Link DI-824VUP+ og hvor du får kjøpt den.

Vinner av forrige konkurranse og Hewlett-Packards ultrakompakte Photosmart 245 fotoskriver, er Lisbeth Hovd fra Sandefjord, som er under utdanning.


10 spørsmål
Til toppen