Vinn trådløs nettverkspakke

Du må kunne litt om trådløs kommunikasjon. Test deg selv og vinn en en Linksys ruter med kort for både stasjonær og bærbar PC.

Trådløs datakommunikasjon tar stadig mer fra faste linjer, men det er mange standarder og til forskjellig bruk. Hva er begrensninger og muligheter.

Test deg selv og bli med i trekningen av et trådløs nettverkspakke fra Linksys.

Linksys (et datterselskap av Cisco) lager trådløst nettverksutstyr som blant annet skiller seg fra konkurrentene med sin karakteristiske blå design.

Premien denne uken består av en Linksys Wireless G Broadband Router og det matchende Wireless G USB Adapter. Begge bruker den raskere 802.11g-standarden. Dette gir en fart på 54 Mbit i sekundet ( i motsetning til 802.11b som gir 11 Mbit i sekundet).

Linksys (et datterselskap av Cisco) lager trådløst nettverksutstyr som blant annet skiller seg fra konkurrentene med sin karakteristiske blå design. Men det viktigste er at Linksys-pakken skiller seg fra mange andre tilbud i markedet ved at kortet til PC-en kan brukes på både stasjonære og bærbare PC-er. For i motsetning til å bruke et innstikkskort eller et PC-Card bruker Linksys en liten ekstern boks som kobles til USB-porten (USB 2.0). Dermed kan du bytte mellom forskjellige maskiner som du vil.

I tillegg til høyere fart får du også en innebygd brannvegg og en 4-ports Ethernet-svitsj/ruter. Linksys-adapter er sertifisert på den nye WPA-sikkerhetsstandarden for trådløse nett som skal erstatte den ikke lengre helt sikre WEP-standarden.

Linksys-pakken koster rundt 1600 kroner inkludert moms.

Her kan du lese mer om Linksys-produktene og hvem som selger dem.


10 spørsmål


Test deg selv med 10 spørsmål!Les mer om:
;