Vinn trådløs VPN-ruter med svitsj og brannmur

Er du bevandret innen IT-geografi? Test kunnskapene og vinn en trådløs rutersvitsj fra D-Link med ekstra finesser.

Er du bevandret innen IT-geografi? Test kunnskapene og vinn en trådløs rutersvitsj fra D-Link med ekstra finesser.

D-Link DI-824VUP+ kombinerer trådløst aksesspunkt med ruter for virtuelt privat nettverk (VPN) med innebygget fireveis svitsj for kablet nett, samt integrert brannmur. Som trådløst aksesspunkt følger det 802.11g-standarden – altså kompatibel med blant annet Intel Centrino-PC-er – med hastighet opptil 54 Mb/s.

Enheten egner seg til mindre nettverk, for eksempel i hjem og små kontorer, der det er gunstig med en enhet som koples direkte på Internett-uttaket og tilbyr bakenforliggende enheter både trådløs og kablet tilgang, samt tjenester som VPN og brannmur.

VPN-mulighetene lar deg sette opp et mindre nettverk på kontoret eller hjemme, der man kombinerer trådløs og kablet trafikk over VPN og samtidig dele på ressurser som Internett-forbindelse og skrivere. Med DI-824VUP+ er det mulig å opprette inntil 40 IPSec VPN-tunneler mot andre brukere.

DI-824VUP+ kommer med støtte for avanserte brannmurfunksjoner som Stateful Packet Inspection (SPI), URL-blokkering, domenefiltrering og snokvarsler («Intrusion Detection System» eller IDS) for å beskytte mot angrep utenifra. Brannmuren logger alle aktiviteter for kontroll og statistikk.

Gatepris for DI-824VUP+ er 1300 kroner.

Her kan du lese mer om D-Link DI-824VUP+.

Du kan vinne denne enheten ved å ta del i spørrekonkurransen nedenfor, svare på ti spørsmål om hvor kjente IT-bedrifter er etablert, og fylle ut skjemaet som vises kun for dem som har svart riktig på alle spørsmålene. Hvis du ikke får ti poeng med en gang, kan du prøve igjen. Konkurransen er aktiv helt til fredag 10. desember ved lunsjtider.

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse om IT-bedrifters slagord, Fra fotoskriver til faks og telefonsvarer: Vinn Brothers avanserte multiboks, er forsker Petter Arthur Lågstad ved Forsvarets forskningsinstitutt på Kjeller.


Hvor kommer de fra?


I ukens spørrekonkurranse tester vi dine kunnskaper i IT-geografi, nærmere bestemt hvor selskaper hører til og hvor kjente IT-folk kommer fra.
Til toppen