Vinn trådløse høyttalere fra Grundig

Her kan du vinne et sett med to trådløse høyttalere, med en rekkevidde på opptil 100 meter.

Vinn trådløse høyttalere fra Grundig

Her kan du vinne et sett med to trådløse høyttalere, med en rekkevidde på opptil 100 meter.

Grundig vakte stor oppsikt i våres da de kunngjorde en trådløs høyttaler til utendørs bruk. Utehøyttaleren var premien i en spørrekonkurranse til digi.no i begynnelsen av juni: Vinn trådløs utehøyttaler med surround.

I høst har Grundig kunngjort en oppfølger: Et sett med to trådløse høyttalere til innendørs bruk: PSW 6000. Et slikt sett er premien i ukens spørrekonkurranse. Vinneren blir blant de aller første i Norge som får et par: Allment salg starter først over nyttår.

Høyttalerne er kuleformede, og tilbys i flere farger.

Pakken omfatter en sender som koples til en stereo, TV, MP3-spiller eller videospiller, og som overfører lyden over et radiosamband til mottakere i høyttalerne. Høyttalerne kan plasseres fritt. De drives av opplagbare batterier, eller de kan koples til strømnettet. Signalet rekker opp til hundre meter.

Til høyttalerne følger det med dockingstasjoner for oppladning av batterier. De leveres i par med sender, to ladere, strømforsyning og to oppladbare batterier.

Musikkeffekten er 60 watt. Batteriene holder tre timer mellom hver opplading.

Høyttalerne har hver sin av/på-bryter og to volumkontroller.

Grundig PSW 6000 vil koste rundt 2000 kroner når det kommer til norske butikker i januar.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Grundigs nettsted. (Siden produktet ikke er i allmenn handel ennå, er det ikke lagt ut i detalj, men bare gjennom denne pressemeldingen.)

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om multimedia. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en 60 GB spiller for musikk og video, som gikk i uken 17. til 24. november, og der premien var en Creative Zen Vision:M, ble utvikler Håvard Nesse, Trondheim. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 1. desember 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen