Vinn trådløst nettverk med lang rekkevidde

Klarer du 10 spørsmål om Windows rette, kan du vinne en trådløs multifunksjonsruter med antenne som forlenger rekkevidden.

Klarer du 10 spørsmål om Windows rette, kan du vinne en trådløs multifunksjonsruter med antenne som forlenger rekkevidden.

Windows er operativsystemet vi både elsker og hater. Men det finnes mange versjoner med forskjellig funksjonalitet. Hvilke versjoner gir hva?

Klarer du riktig svar på ti spørsmål, blir du med i trekningen av en trådløs nettverkspakke fra SMC og den norske importøren Amitec.

Pakken består av en SMC Barricade 54Mbps Wireless Broadband Router og en tilhørende retningsstyrende antenne. Med en slik antenne kan du forlenge rekkevidde og øke båndbredden som vegger og særlig metall vanligvis reduserer - enten du skal bruke utstyret internt eller over til et annet hus.

Barricade-ruteren (SMC 2804WBRP-G) skiller seg fra konkurrentene ved at den også er en printserver som lar alle PC-er i nettverket dele en felles skriver. (Tilknyttes med USB). Boksen gir deg fire nettverksporter og 802.11g-fart på 54 Mbit i sekundet. I tillegg har ruteren en innebygget brannmur og kan brukes til å kjøre lukkede VPN-nett.

SMC-ruteren gir både WEP og den nyere WPA-krypteringen.

EZ Connect SMCHMANT-6 er en antenne som retter signalet, noe som er den meste effektive løsningen for å øke rekkevidden. Til sammen koster de to SMC-produktene rundt 1500 kroner.

Her kan du lese mer og finne forhandlere som selger SMC-produktene.

Vinner av forrige konkurranse og en trådløs ruter fra D-Link ble Fredrik Arnesen hos EDB Business Partner.


10 spørsmål
Til toppen