Vinn Trolltechs eksklusive Greenphone

Her kan du vinne Norges mest eksklusive mobil: Qtopia Greenphone fra Trolltech.

Vinn Trolltechs eksklusive Greenphone
Bilde:

Qtopia Greenphone er ingen vanlig mobil: Den framstilles av Trolltech, og er først og fremst beregnet på utviklere av mobile applikasjoner. Å bære en Greenphone er å signalisere at du tilhører en utvalgt gruppe med spesiell kompetanse.

Qtopia Greenphone selges utelukkende fra Trolltechs websider. Der er den priset til 890 dollar, eksklusiv mva, inkludert utviklerpakken Greenphone SDK Professional.

Enheten fungerer som en alminnelig avansert mobiltelefon. Den er åpnet, slik at utviklere kan eksperimentere med den. Den resettes og oppdateresmed nye programvarekomponenter gjennom en mini-USB-port.

Trolltech mener at Linux-baserte mobiltelefoner har en stor framtid. Greenphone gjør det enkelt for kreative utviklere å prøve seg fram til nye løsninger.

Det er lagt ut flere detaljer om Greenphone og utviklingsverktøyene på denne siden hos Trolltech: Qtopia Greenphone.

    Les også:

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om prosessorer. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Du finner en oppdatert liste over hvem som vinner spørrekonkurransene våre i denne artikkelen: Sjekk vinnerne av konkurransene på digi.no.

Denne konkurransen varte til klokka 11, fredag 7. september 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: