PREMIEQUIZ

Vinn ultrakompakt fotoskriver fra HP

Hva er best og størst? Klarer du 10 rette, kan du vinne HPs ultrakompakte Photosmart 245 fotoskriver.

21. mai 2004 - 10:53

Hva er det beste og nyeste - det er ofte utgangspunktet når du skal vurdere noe eller kjøpe nytt. Klarer du disse 10 spørsmålene, kan du vinne HPs ultrakompakte Photosmart 245 fotoskriver.

Photosmart 245 er bare 20,4 cm bred, 12.4 høy og 11.3 cm dyp, altså som en kort, men fet melkekartong. Vekten er på bare 1,3 kilo.

Likevel har skriveren alt det de større modellene har. Du kobler ikke til ditt kamera, men flytter bare over minnekortet og kan velge og skrive ut bilder fra alle typer digitalkamera, ikke bare HPs - skriveren har 5 spor som tar i mot 11 typer minnekort.

LCD-fargedisplay på 4,6 cm lar deg vise, velge, redigere og forhåndsvise bilder. Intuitivt kontrollpanel gjør det enkelt å redigere bilder, f.eks. zoome og beskjære. Verktøy for fargeredigering (svart/hvitt, sepia, antikk) og seks forskjellige rammer (velg mellom 6).

Bildene kommer ut i en størrelse på 10 x 15 cm i en oppløsning på 4800-optimert punkter per tomme.

Sammen med skriveren får du med følger det med en CD med HP-programvare for bildebehandling, både for Windows og Macintosh, inkludert HP Memories Disc Creator-programvare. HP Photosmart 245 koster 1800 kroner på norske nettbutikker.

Her kan du lese mer om HP Photosmart 245

Vinner av forrige konkurranse og et digitale surround-anlegg fra Creative ble Ketil Elgethun, som jobber som driftskonsulent i Basefarm.


10 spørsmål
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.