PREMIEQUIZ

Vinn USB-minne med MP3-spiller og radio

Sonys nye MP3-spillere ser ut som USB-minnepinner. Gigabyte-utgaven med radio er premien i ukens spørrekonkurranse, om Linux.

12. mai 2006 - 11:04

Sony har nettopp lansert en ny serie med musikkspillere, kalt Walkman Gamma. Premien i denne spørrekonkurransen er modell NW-E003F som tilbyr 1 GB minne og radio.

Walkman Gamma ser ut som en elegant USB-minnepinne, og kan stikkes rett inn i USB-utgangen på en PC for å utveksle musikk eller annet innhold. Musikk kan lagres i formatene MP3, WMA (Microsofts format) og ATRAC (Sonys eget format). ATRAC-formatet er det mest kompakte: På 1 GB får man plass til musikk tilsvarende 45 CD-er.

Spilleren leveres med programvaren SonicStage 3.4 som hjelper med å strukturere innholdet på spilleren og til å overføre filer.

Walkman Gamma er 79 millimeter lang og veier 25 gram. Batteriet kan gi opptil 28 timers uavbrutt avspilling. En funksjon for hurtig opplading gjør at batteriet kan spille i tre timer etter tre minutters lading.

Enheten kan leveres i flere farger.

Prisen på Sony Walkman Gamma NW-E003F med 1 GB minne og radio, er anslagsvis 1050 kroner.

For å vite mer om ukens premie, kan du gå til denne siden på leverandørens nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Linux og Linux-applikasjoner. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn kameramobil med radio og Edge, som gikk i uken 5. til 12. mai, ble Marianne Aasen, student. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 19. mai 2006, og er nå avsluttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.