Vinn veikartprogram med GPS-mottaker

Autoroute 2006 har detaljerte og ajourførte kart over land og byer i Europa. Den leveres med GPS-mottaker, og er premien i ukens spørrekonkurranse.

Autoroute 2006 har detaljerte og ajourførte kart over land og byer i Europa. Den leveres med GPS-mottaker, og er premien i ukens spørrekonkurranse.

Microsoft Autoroute tilbyr detaljerte vei- og bykart over Europa, med oversikt over severdigheter, hoteller, spisesteder, rekreasjonsområder og så videre. Pakken inneholder avanserte verktøy for reiseplanlegging. Versjonen som er premien i ukens spørrekonkurranse, leveres med en egen GPS-mottaker, som koples til PC-ens USB-utgang.

Det innebærer at du til enhver tid ser på by- eller veikartet nøyaktig hvor du befinner deg. Du kan også få opp tilleggsinformasjon, for eksempel gjennomsnittshastigheten siden turen begynte, og du får løpende anvisninger om hvor du skal kjøre. Du bestemmer selv om anvisningene bare skal vises skriftlig på skjermen, eller om de også skal leses opp av en behagelig talegenerator.

Ruteplanleggeren er svært fleksibel. Du legger inn steder for avgang og ankomst, hvor du vil stoppe underveis, hva slags veier du foretrekker å kjøre på, hvor fort du kjører på de forskjellige veitypene med mer. Du får beregnet total kjøretid med alle mellomtider.

Veikartene dekker 5,5 millioner kilometer fordelt på 27 land. For visning under kjøring kan du rotere kartene slik at retningen du kjører i bestandig vises oppover. Du kan videre velge mellom dag- og nattvisning av kartene. Kjører du feil, eller tar en avstikker, er det gjort på et øyeblikk å rekalkulere resten av turen. Databasen over overnattingssteder, spisesteder, severdigheter, minibanker med mer, inneholder over 850 000 oppføringer.

Prisen på Microsoft Autoroute 2006 med GPS-mottaker, er anslagsvis så vidt over 1300 kroner, inklusiv mva.

For å vite mer om ukens premie, kan du gå til denne siden på leverandørens nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om norske IT-selskaper og deres produkter og tjenester. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn USB-minne med MP3-spiller og radio, som gikk i uken 12. til 19. mai, ble Kjell Knutsen, revisor.

Denne spørrekonkurransen varer til klokka 11, fredag 26. mai 2006 og er nå avsluttet.

Til toppen