PREMIEQUIZ

Vinn vesken som også lader alt – overalt

Premien i ukens spørrekonkurranse er en universallader i en veske, for PC, mobil og PDA. Konkurransen gjelder ormer og virus.

4. mars 2005 - 11:34

Reisende med PC, mobiltelefon, PDA og annet batteridrevet utstyr opplever et typisk problem: For hvert apparat er det en egen lader. Resultatet blir at man drasser med seg alt man har av ladere og ledninger og kanskje også et grenuttak for å være på den sikre siden.

APC har en løsning på dette problemet, i form av TravelPower Case, en veske med universallader, intern tilkopling for å lade PC, mobiltelefon og PDA, og uttak som håndterer strømuttak ikke bare på hoteller, men også på fly og i bilen.

Med andre ord: Du kan legge igjen alle laderne, ledningene og grenuttaket, til fordel for en veske som gjør noe mer enn bare å la deg ta med elektronikken du trenger på reisen.

APC har flere varianter av TravelCase. Vi har valgt ut «Case Ballistic Nylon 1500 cu-in International» som har en veiledende utsalgspris i underkant av 1100 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden på leverandørens nettsted.

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn proff alt-i-ett skriver til hjemmekontor, er IT-konsulent Aksel Bruun i Bergen.

Konkurransen er nå deaktivert.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.