Vinn video-opptaker med harddisk og web

Denne tv-opptakeren med DVD og harddisk spiller alle formater, og kan kommunisere over web. Svar på ti spørsmål om norske IT-selskaper, og den kan bli din!

Denne tv-opptakeren med DVD og harddisk spiller alle formater, og kan kommunisere over web. Svar på ti spørsmål om norske IT-selskaper, og den kan bli din!

Premien i ukens er en svært allsidig tv-opptaker, KiSS DP-558 fra KiSS Technology. Den fikk så god respons da vi hadde den som premie i slutten av mai, at leserne fortjener at den går en runde til.

KiSS DP-558 har egen tv-mottaker, en harddisk på 80 GB, og kan koplet til datanettverk og Internett. En pause-funksjon lar deg sette i gang et opptak av tv-programmet du ser på, for eksempel hvis du avbrytes av en telefon du må ta, og lar deg spille av programmet fra tidspunktet du ble avbrutt. Under avspilling blir resten av programmet tatt opp på disken.

Direkte kopling til Internett innebærer blant annet at du kan fjernstyre apparatet over nettet, og at du kan programmere den med elektronisk program guide. Det brukes et web-grensesnitt for å kopiere filer til og fra en PC (også Mac), og til å spille av filer – lyd, stillbilder og video – fra PC-en uten å kopiere dem. KiSS DP-558 kan videre brukes til å nå noen utvalgte Internett-tjenester direkte, som værvarsel, online spill og webradio. Apparatets DVD-enhet kan spille av CD-er, DVD-er og privat brente DVD-er. Støttede formater er ellers blant annet XviD, DivX, MPEG-4, MP3, Ogg Vorbis og JPEG.

Leverandøren har et avansert system for å levere oppdateringer til apparatet over web, og det kan ventes nye forbedringer. Oppdateringene er lett å finne på nettstedet til KiSS (se høyre marg).

Prisen i Norge er varierer fra 4200 kroner og oppover, inklusiv merverdiavgift.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra KiSSs nettsted.

Det finnes også en oppdatert test på vår søsterpublikasjon DinSide: KISS DP558 - flere brikker faller på plass.

For å vinne den, må du svare på ti spørsmål norske IT- og teleselskaper som har vært i nyhetsbildet i det siste. Norsk-svenske selskaper kan også være med på spørsmålene. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn en Mac mini, er Olav Sverre Berge, som til daglig er IT-lærer i videregående skole.

Ukens spørrekonkurranse varte til klokka 11, fredag 24. juni 2005, og er nå avsluttetTil toppen