PREMIEQUIZ

Vinn video-telefonisett med to kameraer

Følger du med på teknologifronten? Svarer du riktig på ti spørsmål kan du vinne et video-telefonisett fra Creative.

17. sep. 2004 - 11:06

Premien i denne ukas spørrekonkurranse er ikke bare én, men to pakker av Creative Labs Webcam NX Ultra, en til deg, og en du gjerne skulle hatt anledning til å se litt oftere.

Hver pakke består av et kamera med hodesett og mikrofon, med andre ord det du trenger for å bruke PC-en din som videotelefon, sammen med gratis meldingsprogramvare som MSN Messenger eller Yahoo! Messenger. Har du bredbånd kan du bruke utstyret til gratis videotelefoni med PC-en.

Som webkamera til videotelefoni gir NX Ultra en oppløsning på opptil 640 x 480 punkter med 15 bilder i sekundet. Du kan også bruke det til å ta stillbilder. Da er oppløsningen 1280 x 960 bildepunkter. Linsen kan fokuseres manuelt hvis du vil fange opp bakgrunner eller vise små detaljer.

Kameraet har en spesiell fot beregnet på å brukes med stasjonære PC-er, og som også kan festes på skjermen til en bærbar PC. Når det er festet, kan kameraet dreies 360 grader og bøyes opp og ned opptil 30 grader. Sammen med kameraene følger det med en rekke programmer for både moro og nytte.

Veiledende norsk utsalgspris på Creative Webcam NX Ultra er 699 kroner per pakke. Premien har altså en verdi på 1400 kroner.

Her kan du lese mer om Creative WebCam NX Ultra

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse er Cathrine Johansen, som tilsendt en mobiltelefon av typen Siemens S65. Hun er utdannet systemutvikler, for tiden aktivt arbeidssøkende, med deltidsengasjement hos Høgskolen i Vestfold.





Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.