Vipps slet nok en gang med store tekniske problemer

Rune Garborg, som i dag er konserndirektør for Vipps og betaling i DNB, konstitueres som sjef for Vipps. Elisabeth Haug, som er administrerende direktør i SpareBank 1 Mobilbetaling, konstitueres som viseadministrerende direktør. Her sammen med Rune Bjerke (t.v), konsernsjef i DNB og påtroppende styreleder i Vipps. Fredag er ettermiddag hopper de tre antageligvis ikke av glede.
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Rune Garborg, som i dag er konserndirektør for Vipps og betaling i DNB, konstitueres som sjef for Vipps. Elisabeth Haug, som er administrerende direktør i SpareBank 1 Mobilbetaling, konstitueres som viseadministrerende direktør. Her sammen med Rune Bjerke (t.v), konsernsjef i DNB og påtroppende styreleder i Vipps. Fredag er ettermiddag hopper de tre antageligvis ikke av glede. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB Scanpix
7. des. 2018 - 18:33

Betalingstjenesten Vipps ble fredag tatt ned i et forsøk på å reparere en feil som har hindret brukere i å foreta vennebetalinger.

Kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes opplyser til NTB at det oppsto problemer med vennebetalingen allerede tidlig fredag ettermiddag.

Ved 18-tiden ble hele Vipps tatt ned slik ingen av tjenestene fungerer.

– Vi gjør dette for å forsøke å reparere vennebetalingen, sier Kjærnes.

Vennebetaling er den mest brukte av alle tjenester i Vipps-systemet. Hvert døgn foretas om lag 500.000 pengeoverføringer i vennebetaling.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.