Virtual PC 2004 snart produksjonsklar

Det ventes at Microsoft i begynnelsen av neste uke vil annonsere at Virtual PC 2004 ferdigtestet og klar for produksjon.

Det ventes at Microsoft i begynnelsen av neste uke vil annonsere at Virtual PC 2004 ferdigtestet og klar for produksjon.

Det er ifølge Computer Reseller News ventet at Microsoft kommende mandag planlegger å annonsere at Microsoft Virtual PC 2004 er klar for produksjon. Virtual PC er et produkt Microsoft fikk tilgang til da det tidligere i år kjøpte Connectix. Produktet gjør det mulig å kjøre flere ulike operativsystemer samtidig på den samme datamaskinen. Virtual PC finnes for Windows og Mac OS som vertsystem.

    Les også:

Selv om det på Microsofts Virtual PC-nettsted står at Virtual PC 2004 vil komme på markedet sent i 2003, skriver Computer Reseller News nå at tidshorisonten for lansering nok er innen 90 dager.

Virtual PC blir blant annet brukt i selskaper som ønsker å teste ut hvordan eksisterende programvare oppfører seg i nyere utgaver av Windows, før man gjør den egentlige oppgraderingen av operativsystemet på PC-en, og av personer som ønsker å ha tilgang til både Unix/Linux- og Windows-applikasjoner samtidig på den samme maskinen, hvor Windows er vertsystem.

Serverutgaven av Virtual PC, foreløpig kjent som Microsoft Virtual Server, skulle opprinnelig ha kommet på markedet i disse dager, men er utsatt til første halvdel av 2004.

Til toppen