Virtual PC 7 for Mac trolig i oktober

Tidspunktet for lanseringen av Virtual PC for Mac avhenger mye av når Service Pack 2 for Windows XP blir klar.

Tidspunktet for lanseringen av Virtual PC for Mac avhenger mye av når Service Pack 2 for Windows XP blir klar.

Microsoft opplyser at Virtual PC for Mac Version 7 først vil lanseres i oktober i år. Allerede i mai fortalte selskapet at programvaren ville bli forsinket, men uten å komme med en mer presis lanseringsdato enn "i andre halvår 2004". Dette skriver MacCentral.

Torsdag opplyste Microsoft i en nyhetsmelding at selskapet venter på lanseringen av Windows XP Service Pack 2 (SP2) for å kunne tilby den siste og mest sikre utgaven av Windows XP til Virtual PC for Mac-kundene.

Lanseringen av SP2 for Windows XP er blitt utsatt til august, noe som har påvirket Microsofts timeplan for blant annet Virtual PC for Mac. Microsoft regner nå med at Virtual PC 7 med Window XP Professional og Home Edition vil være produksjonsklar i september og tilgjengelig i butikkene i oktober. Men selskapet understreker at hvis SP2 blir ytterligere forsinket, vil dette tilsvarende forskyve datoen for nårVirtual PC 7 blir tilgjengelig.

Selskapet opplyser også at Virtual PC 7 med Windows 2000 og blant annet oppgraderingsversjonene vil bli tilgjengelige enda noen måneder senere en de Windows XP-baserte utgavene.

Virtual PC for Mac gjør det mulig for Mac-brukere å kjøre Windows-operativsystemet og Windows-programvare på deres Macintosh-maskiner. Den kommende utgaven, Version 7, skal være den første som støtter Apples Power Mac G5-maskiner.

Til toppen