Virusvern som ALLTID er GRATIS

Computer Associates mener at virusvern til PC er like nødvendig som bremser på en bil. Følgelig er InoculateIT Personal Edition og to andre sikkerhetspakker alltid gratis for alle.

Computer Associates mener at virusvern til PC er like nødvendig som bremser på en bil. Følgelig er InoculateIT Personal Edition og to andre sikkerhetspakker alltid gratis for alle.

Red. anm: Computer Associates har nedlagt InoculateIT. Her finner du flere gratis antivirus-programmer: Alt du trenger til PC-en er gratisInoculateIT Personal Edition er en frittstående klientutgave av Computer Associates' (CA) virusvern for nettverk. Det finnes dataerfarne digitoday.no-lesere som har brukt det over lengre tid. Det karakteriseres som en komplett virusvernpakke for Windows-PC-er fra 95 og NT Workstation og oppover.

CA lover at produktet automatisk oppdager og renser ut alle slags virus, også makrovirus for tekstbehandlerne, regnearkene, presentasjonsprogrammene og databasene i Office 95, Office 98 og Office 2000. Det skal videre beskytte mot ondsinnet kode i e-postvedlegg.

InoculateIT oppdateres jevnlig.

CA tilbyr ytterligere to gratis sikkerhetspakker for sluttbrukeren, i tilfelle virusvernet av en eller annen grunn skulle svikte:

eTrust Mail Watcher overvåker alt som sendes ut av e-post. Oppdager det noe mistenkelig, for eksempel at det sendes ut e-post på oppfordring fra et eller annet lugubert program, stanses utsendingen. Meldingene slipper ikke ut før brukeren har uttrykkelig sagt ja.

eTrust Content Inspection Personal Edition er laget spesielt for å fange opp de vanligste formene for e-postvandalisme, ved å hindre eksekvering av VBS-filer når de lanseres fra et e-postklientmiljø, og ved å hindre EXE-filer som lanseres i et e-postklientmiljø fra å få tilgang til filsystemet.

Til toppen