BEDRIFTSTEKNOLOGI

Vis Powerpoint fra en hånd-PC

MCOM AS er norsk distributør for Palm-kompatible Handspring Visor. De satser på et tilleggsprodukt som gjør det praktisk å vise Powerpoint-presentasjoner fra en hånd-PC.

22. mai 2001 - 16:21

Handspring Visor er en Palm-kompatibel hånd-PC som har gjort store framskritt på det amerikanske markedet der den har spist markedsandeler fra Palm.


MCOM AS sikret seg enedistribusjonsretten til Handspring-produkter i Norge i begynnelsen av mai. Selskapet er kjent for et bredt utvalg av tilleggsutstyr til bærbare PC-er og hånd-PC-er.

Handspring Visor kommer i flere pris- og utstyrsklasser, fra rundt 2500 kroner til 7500 kroner. Det spesielle ved arkitekturen til denne maskinen er at den tillater utvidet funksjonalitet gjennom tilleggsmoduler. Disse kalles "Springboard Modules" og har på kort tid vunnet oppslutning fra en rekke uavhengige utviklere. Blant disse er Margi Systems som i midten av februar i år lanserte en Springboard-modul kalt Presenter-to-Go. Den lar deg vise Powerpoint-presentasjoner i 256 farger og 1024 ganger 768 punkters oppløsning, selv om du har valgt en rimelig Visor med sorthvitt-skjerm.

Handspring Visor hånd-PC med tilleggsutstyr Presenter-to-Go for å kjøre Powerpoint-presentasjoner.
Handspring Visor hånd-PC med tilleggsutstyr Presenter-to-Go for å kjøre Powerpoint-presentasjoner.

MCOM har tatt inn Presenter-to-Go og satser på kombinasjonen med Handspring Visor som en utmerket løsning for fartende Powerpoint-presentatører.

Presenter-to-Go framstår fysisk som en Springboard-modul med to megabytes minne, en strømkabel, en projektorkabel og en infrarød fjernkontroll på størrelse med et kredittkort. Sammen med hånd-PC-en veier det hele 300 gram.

Presentasjonen må ferdigstilles på en PC, og skrives til modulminnet gjennom medfølgende konverteringsprogramvare. To megabyte skal kunne romme opptil 100 lysbilder. Rekkefølgen av lysbildene kan endres fra hånd-PC-en. Under presentasjonen viser hånd-PC-en notatene som hører til hvert lysbilde.

Listepris er 2.990 kroner eks mva. MCOM mener dette bør oppmuntre reisende til helt å la være å ta med seg bærbare PC-er når de skal ut og presentere.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.