Viser andre veien til England

Mamut-sjef Eilert Hanoa har lykkes i England, og arrangerer studietur for å lære bort til andre.

Mamut-sjef Eilert Hanoa har lykkes i England, og arrangerer studietur for å lære bort til andre.

Både Jon Damman i Fronter med sin internasjonale læringsplattform og Eilert Hanoa i Mamut med administrative systemer for små og mellomstore bedrifter har klart å få et solid innpass på det britiske markedet.

Nå har IKT-Norge invitert Mamut og Fronter med på en studietur for å innvie andre norske IT-bedrifter i hemmeligheten bak suksessen.

De norske IT-selskapene vil også få et møte med Symbians Marit Døving som skal fortelle om hvilke muligheter det finnes i det mobile miljøet i Storbritannia.

IKT-Norge heder at London er Europas viktigste sted for finansiering.

- Målet med turen er å gi norske aktører mer kunnskap, flere kontakter og bedre forutsetninger for å lykkes i å etablere seg i Storbritannia, sier prosjektleder Liv Freihow i IKT-Norge til digi.no.

De norske IT-selskapene som blir med den 22. og 23. september vil lære om hvordan man kan hente finansiering i London og hva britiske venture-selskaper legger vekt på i møte med potensielle investeringsobjekter.

IKT-Norge legger opp til et besøk til Nokias forsknings- og utviklingsvavdeling for utvikling av mobile produkter utenfor London, og selskapet Arieso som er en mindre programvareutvikler som leverer til mange av de store telekommunikasjonsselskapene i Storbritannia.

Til toppen