Visesjef hopper av Adcore

Internett-konsulentselskapet Adcore opplever at flere nøkkelpersoner har sluttet den siste tiden. Nå har viseadministrerende direktør Johan Wieslander hoppet av for å etablere et konkurrerende selskap.

Det svenske konsulentselskapet Adcore ble til etter at selskapene Information Highway og Connecta slo seg sammen til ett selskap.

Den svenske avisen Ekonomi24 melder at viseadministrerende direktør Johan Wieslander starter opp et nytt selskap, som skal hjelpe selskaper med å tilpasse seg den nye økonomien. Selskapet har enda ikke noe navn.


I dette selskapet jobber også tidligere Adcore-konsulent Philip Runsten, som hadde ansvar for strategi.

Disse avhoppene er de foreløpig siste i en serie avhopp blant sentrale nøkkelpersoner i selskapet.

Finanssjef Anders Svensson sluttet i august og oppkjøpssjef Peter Martin sluttet i våres.

- Adcore har et bra og kompetent team som driver selskapet nå. Det er ikke rart at noen slutter, og jeg mener ikke at dette er noe "avhopp." Jeg har jobbet i selskapet i om lag seks år, sier Johan Wieslander til svenske Ekonomi24.

Han mener det er galt, som avisen hevder, at han skal ha tatt med seg flere ansatte til sitt nye selskap.
- Vi har ikke rekruttert en eneste person fra Adcore, sier Wieslander som forteller at han heller ikke kommer til å gjøre dette.

Wieslander sier til den svenske nettavisen at han lenge har hatt en drøm om å begynne for seg selv, og han medgir at han tillot seg dette etter at fusjonen.

- Jeg slutter med god samvittighet, sier han til Ekonomi24.

Til toppen