BEDRIFTSTEKNOLOGI

Visma Avendo i ny drakt for hele Norden

Visma tar «enda fastere grep» om ERP-markedet i det nederste segmentet.

Detalj av skjermbilde fra Visma Avendo Økonomi 40.
Detalj av skjermbilde fra Visma Avendo Økonomi 40.
1. nov. 2010 - 11:20

Visma melder at de i dag lanserer sin småbedriftsserie, Visma Avendo, i ny og forbedret drakt. Lanseringen er felles i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet framhever spesielt et moderne og brukervennlig grensesnitt.

Ifølge daglig leder Jan Ketil Ursin i Visma Avendo, er målgruppen for produktet en million småbedrifter i hele Norden. Avendo har vært på markedet i fem år. Systemet ble først etablert i Sverige, deretter i Norge. Fra i dag selges det også i Danmark og Finland.

Nye versjoner og varianter lanseres nå samtidig i alle fire nordiske land. Nyhetene i Norge gjelder regnskap, økonomi, logistikk og fakturering.

Ifølge Ursin ligger det en egen tenking til grunn for programmene.

– Logikken i programmene tar utgangspunkt i brukerens arbeidsprosesser, og løsningene er dermed lette å forstå og effektive å bruke. Du jobber i et moderne og brukervennlig grensesnitt, og programmene ivaretar alle aspekter ved økonomiarbeidet, alt fra regnskap, fakturering, ordre, leverandører, betaling, budsjett og prosjekt til språk og valuta, sier han.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.